Incentive

Een specifiek
event?

Tegenwoordig zijn bedrijven heel creatief in het stimuleren van hun werknemers en stakeholders. Heel wat organisaties werken met incentives, een soort van beloning voor collectieve inspanningen. Zo leren werknemers, klanten en partners elkaar ook eens kennen weg van de werkvloer, wat het versterken van de groepsgeest enkel maar ten goede kan komt. Met een incentive beloont u uw personeel en stakeholders voor hun harde werk en tegelijkertijd geeft u hen een stimulans om nog harder te werken en zo de doelstellingen te bereiken.

One team, one dream

De beste manier om even te bezinnen en te genieten van het harde werk, is er samen op uit trekken. En wat is er beter dan de rust en de natuur van de West-Vlaamse Westhoek om dit te doen? De bedoeling is om als team nog dichter naar elkaar toe te groeien en even te concentreren op het groepsgevoel, in plaats van op de te behalen targets.

Te midden van de velden in de Westhoek keert u terug naar de essentie van het leven: samen genieten in een prachtige, natuurlijke setting. De serene omgeving van ’t Convent sluit hier perfect op aan. Zo kunt u het pand afhuren voor 1 dag en bijvoorbeeld een workshop ter plaatse organiseren. Maar u kunt ook met het hele team blijven slapen in het luxueuze gastenverblijf en er een tweedaagse van maken. Wat u ook organiseert, het samenzijn primeert.

Customer and provider incentives

Als bedrijf heeft u niet alleen een team van gemotiveerde werknemers nodig, maar ook een sterk netwerk van klanten en verdelers.

 

Hoe meer u uw verdelers motiveert om uw producten in de kijker te zetten, hoe meer omzet uw bedrijf zal draaien. Organiseer daarom jaarlijks een dag of weekend voor uw belangrijkste leveranciers en leg hen in de watten. Bij ’t Convent kunt u in alle rust zo’n incentive organiseren, inclusief leuke activiteiten en lekker eten. Dit is ook het ideale moment om kort even de innovaties binnen uw bedrijf voor te stellen. Deze dag zal zonder twijfel jullie professionele band versterken, wat op lange termijn zorgt voor een betere samenwerking.

 

Onder het motto “Work hard, play hard” bent u van harte welkom in ’t Convent met al uw medewerkers, partners en leveranciers. Samen werken we een unieke incentive uit. Kom naar de Westhoek en versterk de banden met uw professioneel netwerk in ’t Convent.