Huwelijk

Een specifiek
event?

Een huwelijk is één van de belangrijkste momenten van uw leven. Waarschijnlijk droomt u al van deze dag sinds u klein bent, en misschien heeft u al een Pinterestbord dat barst van de inspiratie. De ultieme trouwlocatie voor uw huwelijksfeest vinden is bepalend voor de rest van deze vreugdevolle dag, dus ga zeker niet over één nacht ijs.

Trouwen op een unieke locatie

Wilt u trouwen in West-Vlaanderen en bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw trouwfeest? Kies dan voor de magie van de Westhoek en laat uw huwelijksfeest doorgaan in een exclusieve feestzaal van ‘t Convent. Dit uniek pand kan helemaal of gedeeltelijk afgehuurd worden en bestaat uit meerdere (feest)zalen en een crypte. Elke zaal is uitgerust met een professionele geluids- en lichtinstallatie en een volledig uitgeruste keuken.

Hebt u een bohemian trouwfeest in gedachten? Ook dan bent u bij ’t Convent aan het juiste adres. Dit exclusieve pand is namelijk gesitueerd op een uitgestrekt domein met een prachtige tuin. Het is perfect mogelijk om hier een stijlvolle stardouble tent te plaatsen, zo kunt u in alle comfort uw trouwfeest buiten laten doorgaan.

Say I do met ‘t Convent

Wanneer u kiest voor een exclusief trouwfeest bij ’t Convent, kiest u voor een persoonlijke begeleiding op maat die de organisatie van uw droomhuwelijk vlotjes doet verlopen. U kunt er zelfs voor kiezen om via ’t Convent een party planner in te huren. Heeft u zelf al een weddingplanner ingeschakeld? Geen probleem, ook dit is perfect te combineren met deze trouwlocatie. Belangrijk te weten is dat bij ’t Convent alles mogelijk is: specifieke decoratie en aankleding van de zaal, tafels en stoelen, prachtige bloemendecoratie… We make it happen for you! Bovendien wordt u ook geholpen op vlak van catering.

’t Convent werkt namelijk samen met enkele huistraiteurs die keer op keer verbazen met hun overheerlijke creaties. Een traditionele huwelijksmaaltijd, een walking dinner of een overvloedig dessertbuffet behoren allemaal tot de mogelijkheden. U kunt ook met een specifieke cateraar naar keuze werken, ook hier is ’t Convent zeer flexibel in. Last but not least, leg zeker tijdig een fotograaf vast, zo wordt dit magische moment vereeuwigd en kunt u de rest van uw leven terugblikken op deze speciale dag.

’t Convent en de serene rust van de Westhoek vormen de ultieme locatie voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Geniet intens van deze magische dag vol liefde en geluk.