Events op maat in een uniek decor

Eventlocatie

Ontdek onze
zalen.

Hypermoderne locatie
voor exclusieve
events

’t Convent 2.0 is een exclusieve eventlocatie met verschillende zalen in Lo-Reninge.

De eventlocatie kan in zijn geheel of opgedeeld afgehuurd worden, zowel voor bedrijfsevenementen als voor privéfeesten.

Offerte aanvragen

Evenementenlocatie

Bent u op zoek naar een ruime locatie met alle faciliteiten voor uw bedrijfsevenement? Of naar een originele plek om van uw huwelijk een onvergetelijk feest te maken? U kan ’t Convent 2.0 volledig op maat van uw evenement inrichten: huwelijks- of bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, theater, brunches, demonstraties, seminaries, doop- en communiefeesten, recepties en fotoshoots zijn slechts een greep uit de mogelijke events die hier kunnen plaatsvinden. Met een indrukwekkende inkomhal en vier zalen heeft ’t Convent 2.0 alles in huis voor de organisatie van feesten in intieme kring tot grootse events voor honderden personen.

Bent u een organisatie met een sociale doelstelling? Wij bieden graag extra ondersteuning aan VZW’s, NGO’s of projecten die maatschappelijke betrokkenheid of duurzame ontwikkeling bevorderen.

Indeling

U komt binnen in ’t Convent 2.0 via het centrale inkomgebouw met een aangename ontvangstruimte (100 m²). Deze toegang is rolstoelvriendelijk.

Vanuit het inkomgebouw kunt u naar de zalen Lo-Reninge (270 m²),  Vleteren (422 m²) en het cellarium (75 m²) .   Met de draaitrap kunt u naar de crypte (190 m²) in de kelder.

U vindt op de gelijkvloerse verdieping een sanitaire blok voor rolstoelgebruikers. Op de eerste verdieping in het inkomgebouw treft u gastentoiletten  en een dienstkamer voor het personeel.  Enkele trappen naar beneden vindt u de vestiaire.

Star tent

Van half mei tot half september kunnen we mits een meerprijs een stijlvolle Startent 80 (diameter 17 mtr en hoogte 5,9 m) bijplaatsen. Deze is geschikt voor staand 136 personen (zittend 88 personen)

Extra tenten of supplementaire structuren

Wenst u extra tenten, mobiele volumes of supplementaire structuren te plaatsen? Dan bespreken we dit graag.

Ontdek onze ruimtes