Communiefeest

Een specifiek
event?

Communiefeest

Communiefeest: een bijzondere en feestelijke gelegenheid, die beslist op een minstens zo bijzondere manier gevierd moet worden. Want een feestelijke gelegenheid als deze, waarbij uw zoon of dochter een belangrijke stap zet, zal een belangrijke gebeurtenis zijn. Niet alleen voor uw zoon of dochter, maar net zo zeer voor u. De communie is binnen het christendom een zeer bijzondere en feestelijke gebeurtenis en natuurlijk wilt u een moment als deze graag zo goed mogelijk voorbereiden en organiseren. U wilt immers dat niet alleen uw feestbeest maar ook uzelf, de familie en andere visite op en top kan genieten!Communiefeest van dit jaar; prachtige gebeurtenis, prachtige locatie

Tijdens het communiefeest, welke normaal gesproken wordt gevierd in de lente van het jaar, nemen kinderen die aangesloten zijn bij de Katholieke Kerk deel aan hun eerste communie. Na een speciale voorbereidingstijd, waarbij kinderen leren over de sacramenten, zijn zij klaar voor de communie en natuurlijk het aansluitend communiefeest. Wanneer de communie precies wordt uitgevoerd, verschilt ieder jaar weer per gemeente. Maar één ding heeft hebben communiefeesten altijd gemeen. Het communiefeest is namelijk gezellig, uniek en onvergetelijk! En dat komt mede dankzij een fijn gezelschap, een vrolijke dag, lekkere hapjes en… een prettige locatie. Deze belangrijke stap in het leven van uw zoon of dochter moet natuurlijk gevierd worden op een prettige en exclusieve manier en locatie. Want op deze manier haalt u er alles uit wat er in zit!

Communiefeest voorbereidingen steeds vroeger

Wederom lijkt het alsof de voorbereidingen van de communiefeesten dit jaar weer eerder van start zijn gegaan, dan het jaar daarvoor. Dit jaar is het tweede jaar op rij waarbij het seizoen van feest en communie al is aangebroken alvorens de eindejaarsfeesten op gang waren gekomen. Volledige collecties van de mooiste communiekleding zijn uitgestald, de lekkerste hapjes worden bedacht en voorbereid en de mooiste locaties voor het communiefeest worden besnuffeld, bekeken en besloten. En dat heeft uiteraard een reden. De communie wordt gezien als een betekenisvolle, een gezellige en daarmee een zeer vreugdevolle gelegenheid. En daar hoort een locatie bij waarop u én uw feestbeest zich thuis voelen. Ga daarom voor een prachtige en unieke locatie voor het feest der communie van uw zoon of dochter. Wat dacht u bijvoorbeeld van een evenementlocatie te Reninge? Ga voor een sfeervol communiefeest en daarmee een onvergetelijke dag en huur een ruimte bij ’t Convent 2.0. Voor prijzen, beschikbare data en meer; neem een kijkje op onze website!