Babyborrel

Een specifiek
event?

In blijde verwachting? Proficiat! Nu volgt een magische periode van verlangen naar dat kleine wonder dat uw leven compleet zal maken. Dit prille babygeluk wil u ongetwijfeld delen met uw familie en vrienden. Wil u alle babybezoekjes zoveel mogelijk bundelen? Dat kan perfect tijdens een babyborrel.

 

Een idyllische babyborrel

 

Op een babyborrel zijn doorgaans ook alle kinderen van uw vrienden en familieleden aanwezig. Kies daarom voor een rustige locatie, bij voorkeur met een grote tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. ’t Convent in Lo-Reninge is zo’n plaats, verstopt tussen de velden van de Westhoek. Deze unieke eventlocatie heeft alles wat u nodig heeft, en meer. ’t Convent beschikt over drie zalen en een crypte met een volledig uitgeruste keuken. Indien u dit wenst kan de catering verzorgd worden door ’t Convent, die hiervoor samenwerkt met kwalitatieve traiteurs uit de regio. Wilt u liever zelf een babyontbijt of een broodjeslunch organiseren? Dit kan zonder problemen.

 

Gaat uw babyborrel door in de lente of de zomer? Dan is het misschien wel een leuk idee om van uw babyborrel een gezellig tuinfeest te maken. Het prachtige gebouw van ’t Convent wordt namelijk omringd door een prachtige tuin waar u een elegante stardouble tent kan zetten. Zo kunt u met volle teugen genieten van het idyllische landschap van de Westhoek.

 

Baby’s first party

 

Hoewel uw baby zich zelf niks zal herinneren van deze dag, wilt u er toch een onvergetelijke dag van maken. Samen met ’t Convent kunt u uw babyborrel tot in het kleinste detail bespreken en zo een persoonlijke touch geven aan deze speciale dag. Misschien wilt u wel rond een bepaald thema werken en alles hierop laten afstemmen, van de catering tot de decoratie in de feestzaal. Het is ook leuk om een speciaal hoekje in te richten met doopsuiker en een gastenboek, waar iedereen een leuke boodschap voor uw kindje kan neerschrijven.

 

Een babyborrel is een speciale, magische dag die u deelt met uw dichtste vrienden en familie. Geniet met volle teugen van elkaar, koester elk moment en ’t Convent doet de rest. Want uiteraard is enkel het beste voldoende voor uw kind.