Verjaardagsfeest

Een specifiek
event?

Bent u van plan om een verjaardagsfeest te organiseren? Hou dan de volgende zin in gedachten: go big or go home! Uw verjaardag is namelijk de ideale gelegenheid om samen met uw vrienden en familie een stevig feestje te bouwen. Wilt u uw verjaardag vieren in stijl? Kies dan voor een verjaardagsfeest op locatie en imponeer vrienden en familie met een indrukwekkende setting.

 

Exclusief feesten in de Westhoek

 

Als u uw verjaardag ongestoord wilt vieren op een exclusieve locatie, is het domein van ’t Convent de ideale keuze. Dit unieke pand is omringd door de prachtige natuur van de Westhoek, een luxueuze oase van rust ver weg van de buitenwereld. Hier kunt u feesten in ware Gatsby-stijl – of een ander thema – en uw verjaardagsfeest tot in de kleinste details personaliseren. De eventlocatie van ’t Convent bestaat uit 4 ruimtes: 3 feestzalen en een crypte. Deze kunt u in hun totaliteit of gedeeltelijk afhuren, afhankelijk van de grootte van uw feest. Elke zaal is voorzien van een individuele licht- en geluidsinstallatie. De afgelegen locatie geeft bovendien een extra dimensie aan de exclusiviteit van uw verjaardagsfeest.

 

Party like Gatsby

’t Convent staat bekend voor hun events op maat. Van het begin tot het einde wordt u begeleid bij uw keuze op vlak van decoratie, aankleding en catering. Zo heeft u alle nodige elementen om uw visie tot leven te brengen en het verjaardagsfeest van uw dromen te organiseren. Wilt u uw feest volgens een bepaald thema organiseren? Dan kunt u via ’t Convent een beroep doen op een party planner die samen met u het hele concept uitwerkt… The sky is the limit.

Ook de catering gebeurt volledig op maat: walking dinner, een dessertbuffet of champagne en tapas… U beslist welke formule het beste bij uw verjaardagsfeest past. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder een DJ. ’t Convent kan u indien gewenst een DJ aanbevelen die van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk feestje maakt. Bovendien kunt u dankzij de afgelegen locatie tot in de vroege uurtjes stevig doorfeesten in volledige privacy, zonder anderen te storen.

Vier uw verjaardag in stijl bij ’t Convent, omringd door de prachtige natuur van de Westhoek. Zo kunt u met uw familie en vrienden in alle rust genieten van een exclusief verjaardagsfeest in een uniek pand dat moderne elegantie uitstraalt. ’t Convent maakt graag deel uit van uw verjaardagsfeest en vormt met plezier de perfecte achtergrond voor uw legendarische verjaardag.