't Convent: unieke locatie voor bedrijfsevents

Bent u van plan om een bedrijfsevent te organiseren? Naast een unieke locatie, biedt ’t Convent u alle comfort om uw evenement zorgeloos te laten verlopen.

De troeven van 't Convent als eventlocatie

› Huur ’t Convent gedeeltelijk of in z’n geheel

› Volledig uitgeruste keuken per ruimte

› Professionele licht- en geluidsinstallatie

› Prachtige tuin

Organisatie door 't Convent

Maak het plaatje compleet met de professionele aanpak die u van ’t Convent mag verwachten. Wij delen graag vrijblijvend onze ideeën en helpen u met plezier met de praktische organisatie van uw bedrijfseventevent.

Samen overlopen we de mogelijkheden op vlak van materiaal, decoratie en aankleding. Op basis van de door u gemaakte keuzes zorgen wij voor de nodige bestellingen en coördineren we de opbouw en afbouw (ontvangst en controle materiaal, instructies bij plaatsing, eventuele montage).

Voor deze formule maken wij graag een voorstel op maat.

Contacteer ons

Eigen organisatie

U kunt de organisatie van uw event zelf in handen nemen of uitbesteden aan een evenementenbureau.

In dit geval staat u volledig zelf in voor de invulling, aankleding en catering. U kan met uw eigen cateraar werken, met wie wij graag in nauw contact staan. Op die manier zijn u en wij zeker dat de service van de traiteur volledig in het plaatje van ’t Convent past en kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaarden garanderen.

U mag uiteraard gebruik maken van onze voorzieningen: toiletten, nutsvoorzieningen, onderhoud, EHBO voorziening, keukens met hun materiaal, de geluids- en lichtinstallatie, meubilair…

Mijn bedrijfsevenement in 't Convent? Graag!

Om een voorstel op maat te kunnen maken, hebben we enkele specifieke vragen over uw event. Vul het formulier in, we bezorgen u alle informatie.

    Laat u inspireren door andere events bij 't Convent

    Stel ons uw vraag

    Heeft u nog vragen rond het organiseren van uw bedrijfsevenement in ’t Convent?

    Contacteer ons