Jubileum

Een specifiek
event?

Een jubileum is een feest dat georganiseerd wordt ter herdenking van een belangrijke sociale gebeurtenis, zoals een huwelijk of de opstart van een bedrijf of vereniging. Een jubileum is dan ook de ideale kans om een feest te organiseren in kleine of grote kring, met de mensen die een belangrijke rol spelen in uw leven of dat van uw bedrijf. Het is een dag van vieren, herdenken en vooral genieten.

De perfecte locatie voor uw jubileum

Het vinden van de perfecte locatie voor uw jubileumviering is essentieel. U wilt namelijk dat uw feest doorgaat op een plaats die uw stijl perfect weerspiegelt en bovendien voldoet aan al uw eisen. Bent u op zoek naar een serene locatie die luxe en elegantie uitstraalt? Dan is ’t Convent de ideale plaats voor uw jubileum. Dit unieke pand ligt te midden van de Vlaamse velden in de Westhoek, in een oase van luxe en rust.

Samen met ’t Convent kunt u uw jubileum tot in de kleinste details voorbereiden. Eens u een beslissing gemaakt hebt over de zaal, kunnen de voorbereidingen pas echt beginnen. Het is namelijk mogelijk om het pand volledig volgens uw eigen stijl te decoreren. Zo kunt u een persoonlijke sfeer creëren binnen het luxueuze kader van ’t Convent. Tijdens de zomer kunt u zelfs opteren voor een stijlvolle stardouble tent in de uitgestrekte tuinen die het pand omringen en uw jubileum vieren met zicht op de prachtige natuur van de Westhoek.

Naast de locatie is ook de catering van groot belang. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos dankzij de kwalitatieve service van de huistraiteurs van ’t Convent. Het is aan u om te bepalen of u gaat voor een driegangenmenu, een buffet of een receptie met verfijnde hapjes. Wilt u de organisatie van uw jubileum echt volledig uit handen geven? Dan kunt u via ’t Convent ook een party planner inschakelen. Zo hoeft u zich van niks meer aan te trekken en kunt u met volle teugen genieten van uw jubileum.

Personal touch

Dankzij een jubileum krijgt u de kans om uw trouwdag opnieuw te beleven, maar dit keer zonder stress. U kunt daar zover in gaan zoals u zelf wilt. Bij ’t Convent kunt u à la carte beslissen welke elementen essentieel zijn om uw jubileum te vieren. Het is aan te raden om een fotograaf te boeken om deze mooie herdenking vast te leggen, zo heeft u een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag. Vergeet zeker ook niet om een persoonlijke touch te geven aan uw jubileumviering. Een hartverwarmende speech of een hernieuwing van de huwelijksgeloften vormen namelijk de kers op de taart van een onvergetelijk jubileum.