Trouwen op een unieke locatie

Samen streven naar perfectie” is ons motto. En daarom nemen we graag de tijd om te luisteren naar uw dromen en wensen. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan eventplanners, feestarchitecten en cateraars kunnen wij voor u een realistische inschatting maken van de mogelijkheden. Tot in het kleinste detail natuurlijk…

Kies voor de magie van de Westhoek en laat uw huwelijksfeest doorgaan in een exclusieve feestzaal van ’t Convent!

feestzaal convent lo reninge

Waarom trouwen in 't Convent?

› Unieke locatie

› Uitgestrekte tuin met wijngaard

› Professioneel uitgeruste zalen

› Gastenverblijf

Organisatie door 't Convent

Maak het plaatje compleet met de professionele aanpak die u van ’t Convent mag verwachten. Wij delen graag vrijblijvend onze ideeën en helpen u met plezier met de praktische organisatie van uw huwelijk.

Samen overlopen we de mogelijkheden op vlak van materiaal, decoratie en aankleding. Op basis van de door u gemaakte keuzes zorgen wij voor de nodige bestellingen en coördineren we de opbouw en afbouw (ontvangst en controle materiaal, instructies bij plaatsing, eventuele montage).

Voor deze formule maken wij graag een voorstel op maat.

Contacteer ons

Eigen organisatie

U kunt de organisatie van uw event zelf in handen nemen of uitbesteden aan een evenementenbureau.

In dit geval staat u volledig zelf in voor de invulling, aankleding en catering. U kan met uw eigen cateraar werken, met wie wij graag in nauw contact staan. Op die manier zijn u en wij zeker dat de service van de traiteur volledig in het plaatje van ’t Convent past en kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaarden garanderen.

U mag uiteraard gebruik maken van onze voorzieningen: toiletten, nutsvoorzieningen, onderhoud, EHBO voorziening, keukens met hun materiaal, de geluids- en lichtinstallatie, meubilair…

Wij werken professioneel samen met

Ja, ik wil mijn huwelijk in 't Convent vieren!

Om een voorstel op maat te kunnen maken, hebben we enkele specifieke vragen over uw huwelijk. Vul het formulier in, we bezorgen u alle informatie.

  Laat u inspireren door huwelijken bij 't Convent

  feestzaal convent lo reninge

  Uw huwelijksdag afsluiten met een overnachting

  Wilt u extra lang genieten van uw huwelijksdag? Maak er een weekend van en blijf logeren in ons luxueus gastenverblijf!

   

  Bekijk onze vakantiewoning