Klassevolle trouwlocatie in hartje West-Vlaanderen

Samen streven naar perfectie” is ons motto. En daarom nemen we graag de tijd om te luisteren naar uw dromen en wensen. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan high level eventplanners, feestarchitecten en sterren cateraars kunnen wij voor u een huwelijksfeest op maat van uw verwachtingen samenstellen. Tot in het kleinste detail natuurlijk…

Kies voor de magie van de Westhoek en laat uw huwelijksfeest doorgaan in een luxueuze feestzaal van ’t Convent!

Huwelijk Convent Lo-Reninge

Waarom trouwen in 't Convent?

Klassevolle locatie

Uitgestrekte tuin met wijngaard

Professioneel uitgeruste zalen

Gastenverblijf

Eigen organisatie

U kunt de organisatie van uw event zelf in handen nemen of uitbesteden aan een eventplanner.

In dit geval staat u volledig zelf in voor de invulling, aankleding en catering. U kan met uw eigen cateraar werken, met wie wij graag in nauw contact staan. Op die manier zijn u en wij zeker dat de service van de traiteur volledig in het plaatje van ’t Convent past en kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaarden garanderen.

U mag uiteraard gebruik maken van onze voorzieningen: toiletten, nutsvoorzieningen, onderhoud, EHBO voorziening, keukens met hun materiaal, de geluids- en lichtinstallatie, meubilair…

Neem contact op

Organisatie door 't Convent

Maak het plaatje compleet met de professionele aanpak die u van ’t Convent mag verwachten. Wij delen graag vrijblijvend onze ideeën en helpen u met plezier met de praktische organisatie van uw huwelijk.

Samen overlopen we de mogelijkheden op vlak van materiaal, decoratie en aankleding. Op basis van de door u gemaakte keuzes zorgen wij voor de nodige bestellingen en coördineren we de opbouw en afbouw (ontvangst en controle materiaal, instructies bij plaatsing, eventuele montage).

Wenst u dat de organisatie van uw feest of event door ons team wordt georganiseerd, dan werken we graag een voorstel op maat uit op basis van het aantal personen en de verwachtingen.

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar een unieke eventlocatie? Download ons inspiratieboek!

  Bedrijven waar wij graag mee samenwerken :

  Ja, ik wil mijn huwelijk in 't Convent vieren!

  Om een voorstel op maat te kunnen maken, hebben we enkele specifieke vragen over uw huwelijk. Vul het formulier in, we bezorgen u alle informatie.

   Laat u inspireren door vorige feesten in 't Convent

   overnachten huwelijksfeest Convent Lo-Reninge

   Uw huwelijksdag afsluiten met een overnachting op de trouwlocatie

   Wilt u extra lang genieten van uw huwelijksdag? Maak er een weekend van en blijf logeren in ons luxueus gastenverblijf!

    

   Bekijk onze vakantiewoning