Traiteur Vincent Deceuninck (Veurne) @’t Convent 2.0 op 13 – 14 & 15/08 | volledig volzet

Het weekend van 13, 14 en 15 augustus organiseren Traiteur Deceuninck en 't Convent 2.0 een pop-up restaurant. volledig volzet

Dat dit jaar een heuse uitdaging was voor elke horecazaak is duidelijk.
Ook Traiteur Deceuninck moest dit jaar uit hun comfortzone gaan nu feesten een tijd ‘on hold’ werden gezet.
Vincent en zijn vrouw Sabrine schakelden noodgedwongen over op take-away.
Dit met succes.
En nieuwe ervaringen openen nieuwe deuren en zorgt ervoor dat we allen ‘out-of-the-box’ zijn gaan denken.
Horecazaken werden elkaars bondgenoten.
Zo is dit ook het geval voor traiteur Deceuninck…
Chef Vincent Deceuninck en zijn vrouw runnen al meer dan 20 jaar een gekende traiteurzaak in Veurne.
Dit jaar willen ze verder gaan voor iets vernieuwend, iets anders, iets een tikkeltje specialer…

Het weekend van 13, 14 en 15 augustus organiseren Traiteur Deceuninck en ’t Convent 2.0 een pop-up restaurant.
Een weekend vol genieten van heerlijke en lokale producten.

Ze kozen voor dit evenement voor de unieke eventlocatie ’t Convent 2.0 in Lo-Reninge.

Je zal er kunnen genieten van authentieke streekproducten, in samenspel met mondiale smaken. Dit alles passend met het rijk verleden van ’t Convent en de prachtige omgeving.

Praktisch

vrijdag 13/08/2021 – vanaf 18.00 hr | 100% volzet
zaterdag 14/08/2021 – vanaf 18.00 hr | 100% volzet
zondag 15/08/2021 – vanaf 12.00 hr | 100% volzet

Menu

Hapjes

-Gerookte aardappel met zeebaars, kwartelei en basilicum
-Coquille met bloemkool, hijiki en parel van olijolie en citroen
-Luchtig ei met Noordzee krab, zure appel en dille
-Lamsnek met espuma van pastinaak en rode ui

Voorgerecht

Gebakken langoustine, slaatje van artisjok, selder, wostyn mosterd.

Gegrilde grietbot met krokante groene groenten, gerookte paling, groene kruidencoulis en olie van pijpajuin

Hoofdgerecht

Onder notenkorst gebakken kalfsfilet, jonge aardappel in ganzenvet gegaard, texturen van wortel, ganzenlever en ‘cepes’ saus

Dessert

Cremeux van chocolade met bessen uit Beauvoorde en texturen van passievrucht

Prijs

69 €/per persoon excl. dranken

Reservatie

Uitsluitend via 0485/79.98.75


Waarvoor staat ’t Convent 2.0 ?

’t Convent 2.0 is een hypermoderne locatie in de Westhoek voor exclusieve events gecombineerd met een luxueus gastenverblijf met knipoog naar het verleden.
Het drijft op een recente geschiedenis van zijn voorganger Rudi Devolder ; waarbij grandeur, exclusiviteit en intimiteit de grootste troeven waren.  Deze troeven waardeer ik zeer erg en wil ik doortrekken.  Ze waren de hoofdreden voor de interesse voor dit pand.
De uitbating verschilt hierin waar voordien uitbating was als restaurant-hotel, er nu gekozen is voor een versie 2.0 als  evenement locatie al dan niet gecombineerd met een luxueus gastenverblijf met 9 kamers waarvan 2 zeer ruime appartementen van telkens 100 m² voorzien van alle hedendaags modern comfort (eigen keuken, domotica, airco, tv in slaap en woonkamer) en 7 kamers telkens verschillend naar invulling.
De locatie wordt hiervoor telkens slechts door 1 gebruiker per dag of meerdere dagen afgehuurd.  Er zijn geen 2 evenementen gelijktijdig, alhoewel dit mogelijk is.  Dit precies om die grandeur, exclusiviteit en intimiteit te waarborgen.
Ieder evenement wordt individueel aangepakt en er wordt gewerkt naar het budget van de klant.  Klant is volledig vrij van inrichting en catering. (Bieren en frisdranken zijn verplicht af te nemen)

’t Convent 2.0 is beschikbaar voor privé en/of bedrijfsevenementen.

U beschikt over een exclusief, uniek pand op een unieke ligging met prachtige tuin in sfeervol kader !

U kiest zelf uw indeling, inrichting en traiteur
Elk evenement wordt individueel aangepakt en begeleid, volgens de wensen van de klant
Alle mogelijkheden te bespreken.

Kort samengevat :

EVENEMENTLOCATIE

4 ruimtes
Vleterenzaal 422 m² – 280 à 420 personen
Lo-Reninge zaal 270 m²  – 180 à 270 personen
Vleterenzaal & Lo-Reningezaal kunnen in 1 zaal gebracht worden door verplaatsbare wanden.
Cellarium 75 m²
Crypte 190 m² – op niveau -1
3 keukens
waarvan 2 telkens 41 m² Lo-Reninge & Vleterenzaal
gescheiden professionele geluidsinstallatie
crypte voorzien van geavanceerde lichtinstallatie (LED) te bedienen met PC
crypte voorzien van performante geluidsinstallatie

Deze ruimtes worden individueel of in combinatie verhuurd per dag (24 hr) met de mogelijkheid opbouw en afbouwdag indien beschikbaar volgens agenda of voor meerdere dagen met bijkomende diensten (onthaal, toiletten, nutsvoorzieningen, onderhoud, schoonmaak, gebruik van aanwezig meubilair, gebruik van aanwezig geluids en lichtinstallatie, ….
Er gaat per dag slechts 1 evenement door.

GASTENVERBLIJF

9 slaapgelegenheden
waarvan 1 erkend als vakantiewoning met 5 sterren
waarvan 1 erkend als vakantiewoning met 4 sterren
9 badkamers met douche
2 keukens met frigo  – oven – inductiekookplaat – dampkap – vaatwasser (Verdiep 1)
1 keuken met frigo – oven – microgolf –  inductiekookplaat – dampkap – vaatwasser (Gelijkvloers)
voor 18 P + 6 p (tot 24 personen)
voor weekend (vrijdagavond tot maandagmorgen)
week
of mid-week
ontbijt op aanvraag