Events & Formules

Uw event in 't Convent

Bent u op zoek naar een ruime locatie met alle faciliteiten voor uw bedrijfsevenement?  Of naar een originele plek om van uw huwelijk een onvergetelijk feest te maken? U kan ’t Convent volledig op maat van uw evenement inrichten: huwelijks- of bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, theater, brunches, demonstraties, seminaries, doop- en communiefeesten, recepties en fotoshoots zijn slechts een greep uit de mogelijke events die hier kunnen plaatsvinden. Met een indrukwekkende inkomhal en vier feestzalen heeft ’t Convent alles in huis voor de organisatie van feesten in intieme kring tot grootse events voor honderden personen.

ONZE FORMULES

Events op maat

Wij bieden u twee formules aan die aangepast kunnen worden op maat van uw event.

Formule 1 : Organisatie door ’t Convent

Overtuigd van het unieke karakter van de locatie? Maak het plaatje dan compleet met de professionele aanpak die u van ’t Convent mag verwachten.  Wij delen graag vrijblijvend onze ideeën en helpen u met plezier met de praktische organisatie van uw event.

Wij nemen de organisatie van uw feest in handen en garanderen een vlot verloop van uw receptie, walking of sitting dinner, buffet, BBQ, cocktailparty, themafeest…

Samen overlopen we de mogelijkheden op vlak van materiaal, decoratie en aankleding. Op basis van de door u gemaakte keuzes zorgen wij voor de nodige bestellingen en coördineren we de opbouw van uw event (ontvangst en controle materiaal, instructies bij plaatsing, eventuele montage).

Tijdens het event staan we ter beschikking achter de schermen.

Wij zorgen in samenwerking met de traiteur voor de afbouw van het event en de ophaling van de materialen door de leveranciers.

Voor deze formule maken wij graag een voorstel op maat, waarbij u rekening mag houden met een coördinatie kost op het bestelde materiaal en een bijdrage voor de opbouw en afbraak van het event.

Er wordt 1 totaalfaktuur opgemaakt

Formule 2 : Eigen organisatie

U kan de locatie deels of volledig huren per dag.  U beslist zelf over de inrichting en indeling van de locatie.

U kan de organisatie van uw event zelf in handen nemen of uitbesteden aan een evenementenbureau.  In dat geval staat u volledig zelf in voor de invulling, aankleding en catering.  U kan ook met uw eigen cateraar werken, met wie wij graag in nauw contact staan. Op die manier zijn u en wij zeker dat de service van de traiteur volledig in het plaatje van ’t Convent past en kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaarden garanderen.  U maakt wel gebruik van de toiletten, nutsvoorzieningen, onderhoud, EHBO voorziening, keukens met hun materiaal, de geluids- en lichtinstallatie, meubilair…