Familiefeest

Een specifiek
event?

Een familiefeest draait om samenzijn. Of het nu gaat over het vieren van het nieuwe jaar of een jaarlijkse familietraditie waarbij de hele familie onder één dak herenigd wordt, de opzet blijft hetzelfde: knus en gezellig, met volle teugen genieten van elkaar.

Als u een groot familiefeest wilt organiseren, is het niet altijd evident om dit bij iemand thuis te laten doorgaan. Maar niet iedereen is te vinden voor een groot feestsalon waar meerdere familiefeesten aan de gang zijn. Daarom is een privélocatie misschien wel de oplossing waar u naar op zoek bent, een plek waar u met de hele familie terecht kunt voor een magische dag vol familiegeluk.

 

Met de hele familie feesten bij ‘t Convent

 

Bij ’t Convent in Lo-Reninge, te midden van de prachtige natuur van de Westhoek, kunt u terecht voor een gezellig familiefeest in een luxueus kader, ver weg van de buitenwereld. Hier kunnen de kinderen zorgeloos spelen in de prachtige tuin, terwijl de volwassenen in alle rust kunnen bijpraten.

Natuurlijk is een (familie)feest niet compleet zonder lekker eten, daarom biedt ’t Convent ook een cateringservice aan. U hebt de keuze tussen verschillende traiteurs uit de streek, die keer op keer verrassen met een heerlijke explosie van smaken.

 

Op stap in de Westhoek

 

Wilt u van de gelegenheid gebruik maken om ook even de streek te verkennen? Maak dan zeker een wandeling met de hele familie in de prachtige omgeving van Lo-Reninge. Zo kunt u in deze pittoreske gemeente een erfgoedwandelroute van 2 km volgen, de ideale activiteit om samen met de kinderen te doen.

Wilt u van uw familiefeest een familieweekend (linken naar de pagina over familieweekend) maken? Ook dat is mogelijk bij ’t Convent. Het pand beschikt namelijk over een luxueus gastenverblijf waar u zonder problemen met de hele familie kunt verblijven, gezelligheid troef! Het gastenverblijf is voorzien van negen slaap- en badkamers, met ruimte voor 18 tot 36 personen. Bovendien zijn alle elementen aanwezig voor een comfortabel verblijf, zoals draadloos internet, een volledig uitgeruste keuken en een sfeervolle living waar u gezellig kunt samenzitten.

Familiefeesten zijn vaak een hectische aangelegenheid. Dat is niet meer dan logisch, want een familie bestaat nu eenmaal uit verschillende generaties met elk hun eigen wensen en noden. Bij ’t Convent wordt er perfect op deze noden ingespeeld en wordt uw familiefeest in goede banen geleid. Zo kunt u volop genieten van elkaar en samen nieuwe herinneringen creëren.