Vakantiewoning

Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor een weekje deugddoende vakantie in de Westhoek ? Dan is het gastenverblijf van ’t Convent precies wat u zoekt! Hier kunt u genieten en onthaasten in een luxueus kader, ver van alle bekommernissen van het dagelijkse leven. Wij verzorgen bovendien het ontbijt voor u, zo kunt u met volle teugen genieten van het ultieme vakantiegevoel. Bij ’t Convent hebt u het beste van twee werelden: hier kunt u genieten van de luxe en het comfort van een hotel, maar met de vrijheid van een vakantieappartement. U kunt namelijk kiezen voor één van onze gastenverblijven met keuken, zodat u ook eens gezellig kan koken.

 

Van de Westhoek naar de Westkust

 

Wist u dat de kust maar op een half uurtje rijden van uw vakantiewoning ligt? De Westhoek reikt namelijk van de heuvels tot aan de Noordzee. Breng dus tijdens uw vakantie zeker eens een bezoekje aan onze Belgische kust. De uitgestrekte zandstranden en de leuke beachbars vormen de perfecte afwisseling voor de Vlaamse velden en de authentieke restaurantjes van de Westhoek. U kunt trouwens ook de Westkustfietsroute volgen, goed voor 48,5 km fietsplezier. Deze route neemt u mee langs de belangrijkste kuststeden van de Westkust, zoals De Panne en Koksijde. Maar ook de prachtige omgeving van de Ijzermonding in Nieuwpoort en de historische Stad Veurne maken deel uit van deze route.

 

Natuurlijk zijn er ook tal van prachtige wandelroutes in de Westhoek. Zo kunt u kiezen tussen een rustgevende wandeling langs het water of een indrukwekkende stadswandeling door één van de erfgoedsteden die de Westhoek rijk is. Welke wandeling u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u getrakteerd zal worden op inspirerende landschappen en pittoreske verborgen plekjes.

 

Op vakantie met de kids

 

Als u de vakantiewoning boekt met het hele gezin, kan een dagje Bellewaerde niet ontbreken op de planning. Spannende attracties, exotische dieren en indrukwekkende shows… Bij Bellewaerde is er voor elke leeftijd wat wils. Ook bij slecht weer kunt u hier terecht, en meer bepaald bij het Bellewaerde Aquapark. Dit waterpretpark is nog maar open sinds 2019 en is nu al een gevestigde waarde in de streek. Een bezoekje aan dit waterpark staat garant voor pure waterpret met het hele gezin. Racen op de glijbanen, ploeteren aan Bambino Beach of heerlijk wegsoezen in de wellness, time flies when you’re having fun!

 

Kortom, de Westhoek is de ideale keuze voor een dichtbijvakantie in eigen land. Van de Vlaamse velden tot de kust, van ontspannende wandelingen tot een dagje pretparkplezier, de Westhoek heeft het allemaal.