Fotoshoots

Een specifiek
event?

Diep in de Vlaamse velden van Lo-Reninge ligt ’t Convent, een uniek pand met een rijke geschiedenis. Dit ultramoderne evenementencomplex met authentieke elementen is omringd door de prachtige natuur van de Westhoek. Deze plaats straalt elegantie en eenvoud uit en vat zo de essentie van deze streek perfect samen. De serene omgeving van ’t Convent en de prachtige aanpalende tuin vormen het ideale decor voor uw fotoshoot. Dankzij de afgelegen locatie van het pand kunt u uw shoot in alle rust laten doorgaan en gebruik maken van alle facetten die de Westhoekse natuur te bieden heeft.

 

Concepten en moodboards

 

Of het nu gaat over een zakelijke fotoshoot of een editorial van een modemagazine, de basics van een fotoshoot blijven dezelfde. Eerst en vooral is het belangrijk om het ultieme moodboard voor uw shoot te creëren. Dit moodboard is een visuele voorstelling van het concept dat u voor ogen heeft en vormt een collage van kleuren, texturen en indrukken die samen de sfeer belichamen die u met uw fotoshoot wil bereiken. Een succesvolle fotoshoot vereist ook een nauwgezette planning. Zo is het belangrijk dat u een lijstje bijhoudt met alle nodige foto’s, decors, attributen enzovoort. Wanneer u het moodboard en het concept van de fotoshoot volledig uitgewerkt hebt, is het tijd om op zoek te gaan naar die ene fotograaf die uw idee haarscherp op beeld kan vastleggen.

 

The perfect location

 

Eens het moodboard vastligt en u weet welke sfeer uw fotoshoot moet uitsralen, kan de zoektocht beginnen naar de perfecte locatie die uw fotoshoot naar een hoger niveau tilt. De unieke ligging van ’t Convent leent zich hier perfect toe. Het karaktervolle pand wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke en moderne elementen. De prachtige gewelven van de crypte, de robuuste houten balken en de geometrische vloer van ’t Convent bieden ongetwijfeld toegevoegde waarde aan uw foto’s. Maar ook de façade van het pand en de tuin vormen een prachtige achtergrond voor uw fotoshoot. Het contrast tussen de strakke lijnen van het kubistisch bijgebouw en het authentieke, landelijke hoofdgebouw straalt een unieke sfeer uit. De omliggende natuur geeft het geheel een dramatische en stijlvolle touch, waardoor deze locatie ideaal is voor fashion editorials die met contrast willen spelen.

 

Eens het concept, de fotograaf en de locatie vastligt, kan de magie willen spelen beginnen. ’t Convent maakt graag deel uit van uw visie en vormt met plezier een betoverende achtergrond voor uw fotoshoot.