Netwerkevent

Een specifiek
event?

Vandaag de dag is netwerken een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven. Alles draait rond de juiste contacten op de juiste plaats. Want er is nu eenmaal geen business zonder (sociaal) netwerk. Daarom organiseren meer en meer bedrijven netwerkevents, dit is namelijk de meest efficiënte manier om de juiste mensen kennis te laten maken met uw bedrijf.

 

Een netwerkevent is een soort van visitekaartje van uw onderneming, daarom is het cruciaal om de locatie van uw event goed uit te kiezen. De eventlocatie moet perfect de waarden en de look and feel van uw bedrijf weerspiegelen. Ook bij ’t Convent in Lo-Reninge kunt u terecht om uw netwerkevent te organiseren. Dit unieke pand met prachtige tuin is de ideale locatie voor uw bedrijfsevenement dankzij haar exclusieve ligging in een oase van rust.

 

Netwerkevent op maat

 

’t Convent hecht veel belang aan een vlekkeloze samenwerking, daarom wordt elk event op maat benaderd, in volledige vrijheid en flexibiliteit. Zo kunt u ervoor kiezen om de hele eventlocatie af te huren of slechts een deel, afhankelijk van het concept en de schaal van uw netwerkevent. De eventlocatie van ’t Convent bestaat uit vier delen: drie feestzalen en een crypte. De feestzalen hebben een oppervlakte van 430 m², 300 m² en 120 m². Daarnaast kunt u ook kiezen voor de unieke setting van de crypte (190 m²). Deze ruimtes beschikken in totaal over drie volledig uitgeruste keukens en zijn bovendien elk uitgerust met een aparte professionele geluidsinstallatie.

 

Organisation is key

 

Bij ’t Convent hebt u de keuze tussen twee verschillende formules: ofwel neemt ’t Convent de volledige organisatie voor haar rekening ofwel kiest u ervoor om zelf alles te organiseren. In het eerste geval overloopt ’t Convent uiteraard alle mogelijkheden inzake catering, materiaal, decoratie en aankleding om zo samen de look and feel van uw netwerkevent vast te leggen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om zelf alles in goede banen te leiden of de organisatie uit te besteden aan een evenementenbureau. In dat geval staat u zelf volledig in voor de organisatie, bediening, catering en opkuis. ’t Convent heeft een lijst met vaste leveranciers en catering die gegarandeerd voor een kwalitatieve service zorgen. Indien u toch liever met een andere cateraar werkt, is dat zeker ook mogelijk.

 

U ziet het, ’t Convent heeft alles in huis om van uw netwerkevent een geslaagde en onvergetelijke gebeurtenis te maken. Samen met u wordt alles tot in de kleinste details geregeld, zodat u zich kan concentreren op de essentie van de zaak: netwerken en het draagvlak van uw bedrijf vergroten.