Personeelsfeest

Een specifiek
event?

Niets zo leuk als een personeelsfeest. Vaak kijken werknemers hier een heel jaar naar uit, want het is natuurlijk altijd leuk om eens samen gezellig te tafelen en te feesten met de collega’s. Vaak zorgen zo’n feestjes voor onvergetelijke momenten waarover nog lang nagepraat zal worden.

 

Personeelsfeest op een unieke locatie

 

Als u ongestoord wilt feesten tot in de vroege uurtjes, is ’t Convent in Lo-Reninge de ideale locatie voor uw personeelsfeest. Dit unieke pand ligt namelijk in de Westhoek, te midden van de Vlaamse velden. De eventlocatie bestaat uit drie feestzalen (waaronder een crypte) die u afzonderlijk kunt afhuren of in z’n totaliteit. Elke zaal beschikt over een keuken en een professionele geluids- en lichtinstallatie. Indien u het feest deels buiten wilt laten doorgaan, kunnen er ook stijlvolle Stardouble tenten in de tuin geplaatst worden.

Bij ’t Convent kunt u bovendien terecht voor een personeelsfeest op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om de gehele organisatie van uw feest door ’t Convent te laten uitvoeren. In dit geval worden alle mogelijkheden op vlak van materiaal, decoratie en aankleding samen besproken. Ook de catering wordt volledig door ’t Convent geregeld. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw personeelsfeest, want tijdens uw event zijn wij aanwezig om alles in goede banen te leiden. Natuurlijk is er geen enkel feest compleet zonder een DJ die ervoor zorgt dat er tot in de vroege uurtjes gedanst kan worden. ’t Convent werkt samen met enkele DJ’s die van uw bedrijfsevent gegarandeerd een echt feestje maken. Neemt u liever zelf de organisatie van uw bedrijfsfeest voor uw rekening? Geen probleem, het flexibele concept van deze eventlocatie laat uiteraard toe dat u ook zelf alles kunt organiseren, met of zonder een zelfgekozen evenementenbureau.

 

Theme party at ‘t Convent

 

Heeft u een bepaald thema in gedachten voor uw personeelsfeest? Onze party planner helpt u om uw visie tot leven te brengen. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale tafels en stoelen gebruiken om volledig in het thema te blijven. Ook de zalen kunnen tot in het detail ingericht en gedecoreerd worden. Een feest in de stijl van de jaren ’50 of een roaring 20’s party in ware Great Gatsby stijl, ’t Convent vormt het ideale decor voor uw exclusieve personeelsfeest.

Een personeelsfeest is de ideale manier om uw werknemers eens goed in de watten te leggen. Kies voor de exclusieve eventlocatie van ’t Convent en geniet in volledige vrijheid van een onvergetelijke party.