Nieuwjaarsreceptie

Een specifiek
event?

Een nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid om samen met uw werknemers te toosten op het nieuwe jaar en de doelstellingen van het komende jaar te overlopen. Voor u het concept van uw nieuwjaarsreceptie uitwerkt, is het van essentieel belang om de locatie vast te leggen. Bent u op zoek naar een unieke locatie waar u in alle rust uw nieuwjaarsreceptie kunt laten doorgaan? Dan is ’t Convent precies wat u zoekt. Deze stijlvolle eventlocatie is omringd door de prachtige natuur van de Westhoek en zorgt voor een serene setting van uw nieuwjaarsreceptie.

 

Concept en decoratie op maat

Een bedrijfsevent moet aangekleed worden in overeenstemming met de huisstijl van uw bedrijf. Daarom begint ’t Convent een samenwerking steevast met een gedetailleerd overleg over het gewenste concept en de stijl die u voor ogen heeft. Zo heeft u de keuze tussen vier verschillende feestzalen en kan de binneninrichting volledig op maat uitgewerkt worden.

 

Catering is key

Een nieuwjaarsreceptie is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk te bepalen welke formule u wilt kiezen voor uw receptie. U kunt gaan voor een cocktailreceptie met hapjes, een walking dinner of een volwaardig diner met verschillende gangen. ’t Convent werkt samen met een aantal vaste cateraars, die één voor één voldoen aan onze strenge kwaliteitsstandaarden.

 

Een vleugje muziek

Als u uw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau wilt tillen, is een streepje muziek de ultieme sfeermaker die ervoor zorgt dat het feest goed op gang komt. Elke feestzaal van ’t Convent is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie. Bovendien beschikt ’t Convent over een lijst met DJ’s die van uw nieuwjaarsreceptie een onvergetelijk feestje zullen maken.

Make it personal

Wat zou een nieuwjaarsreceptie zijn zonder een inspirerende speech? Dit is de ideale gelegenheid om uw werknemers te bedanken voor hun inzet en hen te motiveren voor het komende jaar. Wilt u een leuk aandenken aan uw nieuwjaarsreceptie? Dan kunt u via ‘t Convent een fotograaf inschakelen of een photobooth huren. Zo heeft u meteen ook enkele sfeerbeelden voor uw bedrijfspagina. Een ander leuk idee is om een goodiebag met een kleine attentie te voorzien voor elke werknemer. Zo krijgt uw feest pas echt een persoonlijke touch.

Wilt u uw nieuwjaarsreceptie graag bij ’t Convent laten doorgaan? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat. Samen maken we van uw event een onvergetelijke gebeurtenis die de toon zet voor de rest van het jaar.