Opleidingen

Een specifiek
event?

Wilt u een opleiding organiseren voor uw werknemers en bent u op zoek naar de geknipte locatie?  Kies dan voor ’t Convent en de inspirerende omgeving van de Westhoek. Deze unieke eventlocatie helpt u met de organisatie van uw opleidingsdag, van de catering tot de inrichting van de zaal. Organiseer nadien een teamactiviteit in de omgeving en koppel zo het nuttige aan het aangename.

Opleidingen organiseren in volledige rust

Of u nu een SEO-opleiding wilt organiseren of een nieuw productgamma wilt presenteren aan uw werknemers, het is altijd een goed idee om deze opleiding buiten uw bedrijf te organiseren. Een verandering van omgeving werkt namelijk altijd inspirerend. Bij ’t Convent zijn alle elementen aanwezig om een succesvolle opleiding te organiseren. De afgelegen locatie zorgt er voor dat uw werknemers zich optimaal kunnen concentreren op de nieuwe informatie, ver van alle afleidingen.

Meerdaagse opleiding

Wilt u een opleiding van meerdere dagen organiseren? Ook dan zit u bij ’t Convent zeker goed. Het pand beschikt namelijk niet enkel over vergaderruimtes, maar ook over een luxueus gastenverblijf met negen slaap- en badkamers, goed voor een capaciteit van 18 tot 36 personen. U kunt ook ontbijt bijboeken, zo hoeft u ’s morgens geen tijd te verliezen en kunt u snel aan de opleidingsdag beginnen.

 

Catering

Als u ter plaatse wilt blijven eten kan dat uiteraard ook geregeld worden. ’t Convent werkt samen met een aantal vaste huistraiteurs die met veel liefde uw catering zullen verzorgen. Een broodjeslunch, tapas of een wat uitgebreider menu, alles is mogelijk. U kunt natuurlijk ook altijd zelf voor de maaltijd zorgen. De zalen van ’t Convent zijn namelijk voorzien van een volledig uitgeruste keuken, waar u gemakkelijk zelf aan de slag kunt gaan.

Work hard, play hard

Na al die uren van pure concentratie is een beetje ontspanning welgekomen. Gelukkig kunt u bij ’t Convent genieten in de rustgevende tuin, de ideale plek voor een kwartiertje pauze in het zonnetje. Wilt u na de opleiding een leuke activiteit organiseren voor uw team? Ook dat is mogelijk! In de Westhoek valt er namelijk altijd wat te beleven. Zo is een brouwerijbezoek bij Sint-Bernardus de perfecte afsluiter van een dagje opleiding. Tijdens deze rondleiding krijgt u een kijkje achter de schermen en kunt u de brouwerij, de bottelarij en de brouwzaal bezoeken. Natuurlijk wordt de rondleiding afgesloten met een degustatie van de St. Bernardus. Aansluitend kunt u ook blijven eten bij Bar Bernard waar u heerlijk kunt tafelen met een panoramisch zicht op de Vlaamse velden van Watou.

In alle rust een opleiding volgen te midden van de Vlaamse velden, gepaard met een traditionele streekgerecht en een ontspannende activiteit… In de Westhoek is het allemaal mogelijk. Wilt u uw opleiding laten doorgaan bij ’t Convent? Contacteer ons en samen zoeken we naar de beste formule voor uw bedrijfsopleiding.