Teambuilding

Teambuilding in de Westhoek | ‘t Convent

Een specifiek
event?

Achter elk succesvol bedrijf staat een sterk team met gemotiveerde mensen. Daarom is het van groot belang om uw werknemers gelukkig te houden. Want soms is er niet veel nodig om een positieve groepsdynamiek te doen wankelen. Daarom is het een goed idee om jaarlijks een teambuilding te organiseren. Dit is het ideale moment om als team nog hechter te worden, maar ook een interessante manier om eventuele interne strubbelingen te lokaliseren. Met een teambuilding geeft u als werkgever ook aan dat u belang hecht aan het groepsgevoel binnen uw bedrijf, iets wat sowieso dubbel en dik door iedereen geapprecieerd zal worden.

Teamspirit in de Westhoek

De meest gevarieerde en leukste plaats om een teambuilding te organiseren is in de wijde natuur, even back to basics. ’t Convent in Lo-Reninge, gesitueerd in de Vlaamse velden van de Westhoek, is de ideale plaats om een teambuilding te organiseren. Wij verzorgen de catering indien gewenst, zodat jullie zich volledig kunnen concentreren op plezier maken. ’t Convent heeft namelijk een grote, prachtige tuin waar u tal van leuke teamactiviteiten kunt organiseren, zoals een partijtje bumper ball.

Teamwork makes the dream work

Mag het nog wat avontuurlijker zijn? Dan kunt u zich wagen aan de welgekende Highland Games, traditionele volksspelen ontstaan in Schotland. Deze spelen vereisen kracht, doorzettingsvermogen en vooral een goede samenwerking om de verschillende uitdagingen tot een goed einde te brengen. Met andere woorden, de ideale teambuildingactiviteit! Maar er zijn natuurlijk nog andere leuke activiteiten, zoals paintball, muurklimmen en een high rope parcours. Bent u eerder op zoek naar een originele activiteit die wat minder sportiviteit vereist? Ook dat is mogelijk. Wat dacht u van een stadsspel in Ieper of een volkssporten trophy gecombineerd met een degustatie van enkele streekspecialiteiten? Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten die de Westhoek te bieden heeft.

Als u in alle rust wilt sleutelen aan de groepsdynamiek van uw werknemers, is ’t Convent the way to go. Gezellig samen zijn en leuke teamactiviteiten in de prachtige, groene omgeving van de Westhoek. Veel beter dan dit wordt het niet… En uw werknemers? Die hebben na een succesvolle teambuilding nog meer zin om zich volledig te geven.